Cinsel saldırıda bulunan erkekleri teşhir eden Zuhal: Kadınları taciz etmesinler

14:29

HABER MERKEZİ - Türk Hava Yolları tarafından işten çıkarılan ve şimdi New York'ta modellik yapan Zuhal Şengül, sosyal medya üzerinden cinsel saldırıya maruz bırakılıyor. Cinsel saldırıda bulunan erkekleri teşhir eden Zuhal, "Kadınları taciz etmesinler" dedi.

Türk Hava Yolları’nın (THY) “performans düşüklüğü” bahanesiyle işten çıkardığı, açtığı işe dönüş davasını kazanan hostes Zuhal Şengül, şimdilerde New York’ta modellik yapıyor. İşe iade davasını kazandıktan sonra sosyal medya üzerinden mesajlarla cinsel saldırıya maruz bırakıldığını söyleyen Zuhal, cinsel saldırıda bulunan erkekleri afişe etmeye başladı. Mesajları kullanıcı adlarıyla yayınlamaya başlayan Zuhal, “Teşhir etmemin sebebi gizli gizli kadınları taciz eden bu insanlar tanınsın, çevreleri tarafından bilinsin ve başka kadınları taciz edemesinler” diye belirtti.

Ana akım medyada kullanılan söz konusu haberde ise Zuhal'in hostes kıyafetiyle çekilmiş fotoğraflarını kullanmak yerine model fotoğraflarının kullanılması ise kadını nesneleştirmeye yönelik başka bir boyutu gözler önüne seriyor.